Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Club van 50

Club van 50

Club van 50

Wat houdt de Club van 50 in?

De Club van 50 is een groep van voetballiefhebbers die HSC Lions 66  een warm hart toedragen en daarvoor per jaar een bedrag van € 50,00  doneert . Iedereen kan dit doen: Spelers, sponsoren, supporters, vrijwilligers, familie etc. Met jouw bijdrage geef je HSC Lions 66 een extra steun in de rug. Je kunt daarbij dan zelf mee beslissen over waar deze bijdrage aan wordt besteed.

Spaardoel van de Club van 50

Tijdens het jaarlijkse evenement voor de leden van de Club van 50 kunt u stemmen op het spaardoel van de opbrengst van de Club van 50. Waar moet dit geld aan worden besteed? Ruim voor deze bijeenkomst kunt u een bestedingsdoel opgeven. Daarna kunt u stemmen op de Top-3 doelen die het vaakst zijn ingezonden. De stemming vindt plaats tijdens het jaarlijkse evenement, dat wordt georganiseerd door de Club van 50*.

* Als er in een bepaald seizoen geen geschikt doel kan worden aangegeven, dan blijft het jaarbedrag staan voor het volgend seizoen.

Wat zijn de voorwaarden?

Iedereen mag lid worden van de club van 50. Je betaalt hiervoor ieder seizoen een donatie van €50,- aan HSC Lions 66. In ruil hiervoor ontvang jij:

  • Lidmaatschap van de Club van 50.
  • Een stem in het spaardoel van de opbrengst van de Club van 50.
  • Een vermelding op het bord van de Club van 50 in voetbalkantine.
  • Een nader te bepalen jaarlijks evenement voor alle leden van de Club van 50, georganiseerd door de Sponsorcommissie van HSC Lions 66.

 

Hoe kan je lid worden van de club van 50?


Je kunt lid worden door te mailen naar sponsoring@HSCLions66.nl

Onze Club van 50:

 

Klaas Hofman Energiecoach

Patrick Stoelwinder

Nauta Cleaning

Bob's Handel en Transport

Minkie

Bestuur HSC Lions'66

Zoltan en Jel

Gebroeders ten Cate

Pieter Visser
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!